Musikalresor

Idag när det är ett stadigt tempo och dagarna ofta är uppbokade med jobb, aktiviteter, träningar och sociala sammanhang så kan det vara en bra ide att fly vardagen och ta en tur in i musikalernas härliga värld och vad är bättre än att samtidigt ta en weekend, njuta av god mat och ny miljö.

Det finns många olika musikaler både i Sverige och andra länder att välja mellan och det kan vara en bra idé att passa på och ta en liten minisemester och verkligen smälta alla intryck och samtidigt förstärka upplevelsen. Åker man till exempel till London så har man förutom musikaler som The Phantom of the opera, Les Misérables och Disneys The Lion King många fina museum att utforska, ett fantastiskt utbud av shopping eller varför inte bara strosa runt i staden med dess charm och ta en paus på närmaste pub? Det kan vara nog så bra.

Vill man spara tid och slippa boka flyg, hotell och musikalbiljett så finns det idag en mängd olika paketresor att välja mellan där allt är klart och man kan njuta av det färdiga konceptet. Ofta har de många olika hotell och musikaler att välja på och anlitar man en etablerad researrangör så kan man lita på att man får ett bra boende och bra platser på den musikal man valt.